Så beskrev Trustbuddy själva sin verksamhet 2015

 

EN FANTASTISK DEAL

Vi är alla människor och vi vet att extra pengar kan behövas ibland. Av den anledningen anser vi att ett lån aldrig ska kosta något de första 14 dagarna. Om du skulle behöva lånet en längre period är detta självklart inga problem.

TEKNOLOGI LEDER VÄGEN

Teknologi har öppnat upp möjligheter inom finansvärlden som vi tidigare inte ens drömt om. Långa köer, krångliga kreditupplysningar och invecklade kontrakt är historia. Som låntagare på peer-to-peer plattformen tar ansökan mindre än 5 minuter att genomföra. Vårt motto är att alltid bistå med en trygg tjänst och professionell kundsupport.

VI ÄLSKAR ATT HJÄLPA!

Tveka aldrig att kontakta oss om du har stött på något problem eller har några frågor angående vår tjänst. Oavsett vad din fråga gäller kommer du alltid bli bemött av en professionell kundsupport vars jobb endast går ut på att göra dig nöjd. 

TRUSTBUDDY: LEDANDE INOM P2P-LÅN.

TrustBuddy grundades 2009 i Norge och är idag verksamt inom sex europeiska länder. År 2011 noterades TrustBuddy på NASDAQ First North OMX, som börsnoterat företag står TrustBuddy under en sträng övervakning med hög transparens mot marknaden.